Το όραμά μας

Bhāvanā yoga σημαίνει ενατένιση, το να βιώνεις την δημιουργικότητα και την φαντασία, η δύναμη της παρατήρησης και το παιχνίδισμα της καρδιάς. Bhāvanā είναι μια πρόσκληση για να θυμηθούμε, να βιώσουμε βαθιά και να βυθιστούμε στη δύναμη της ομορφιάς, εμποτίζοντας τον εαυτό μας με την χαρά της ίδιας μας της φύσης.

Το Bhāvanā Yoga είναι ένα κέντρο πρακτικών που στοχεύουν στην καλλιέργεια του Νου και του Σώματος. Προσεγγίζουμε ολιστικά την καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου. Προσφέρουμε καθοδήγηση προς έναν τρόπο ζωής που διατηρεί την ισορροπία και προάγει την ευεξία μέσα από τις διδασκαλίες της Yoga και της Ayurveda.

Οι τάξεις μας βασίζονται κυρίως στην μέθοδο της Anusara Yoga® . Επιπλέον, προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία μαθημάτων, όπως Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Yin – Yang Yoga, Vinyasa Flow κ.ά με πρόθεση να βοηθήσουμε ανθρώπους κάθε ηλικίας και σωματικών δυνατοτήτων να ζήσουν μία ζωή γεμάτη υγεία και πληρότητα.

Στο Bhāvanā Yoga στοχεύουμε στη δημιουργία μιας κοινότητας (kula) ανοιχτόκαρδων ανθρώπων που συγκεντρώνονται για να απολαύσουν, να κάνουν πρακτική, να μοιραστούν, να μάθουν και να αποκτήσουν μία βαθύτερη, εντονότερη, συνειδητοποιημένη και ουσιαστικότερη αίσθηση του εαυτού τους.

Πιστεύουμε πραγματικά ότι αυτή η κατάσταση συνείδησης και ευεξίας μπορεί να επιτευχθεί καλύτερα όταν οι άνθρωποι συγκεντρώνονται με στόχο να την υποστηρίξουν και να την ευχαριστηθούν.

Ελάτε μαζί μας και κάντε δώρο στον εαυτό σας ευχάριστες στιγμές, γεμάτες έμπνευση.