Ο Ιδρυτής του Bhāvanā Yoga

Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης είναι ο ιδρυτής του Bhāvanā Yoga. Δημιούργησε αυτό τον χώρο στην καρδιά της Αθήνας επιθυμώντας, να το καταστήσει ως ένα μέρος για πνευματική ανάπτυξη και εφαρμογή πρακτικών καλλιέργειας του Νου και του Σώματος. Το Bhāvanā Yoga δημιουργήθηκε με όραμα να προσφέρει τα εργαλεία και την καθοδήγηση για έναν τρόπο ζωής που διατηρεί την ισορροπία και προάγει την ευεξία μέσα από τις διδασκαλίες της  Yoga και της Ayurveda.

Για περισσότερα από 23 χρόνια ο Κωνσταντίνος σπούδασε και ταξίδεψε σε διάφορα μέρη του κόσμου, εξερευνώντας την τέχνη, την επιστήμη και το παιχνίδι της Yoga, του Tantra και της Ayurveda.

Έχοντας πιστοποιηθεί στην μέθοδο της Anusara, ο Κωνσταντίνος είναι γνωστός για την αφοσίωσή του στην πρακτική και την δέσμευσή του στη συνεχή μάθηση.

Τα εργαστήρια, εκπαιδευτικά προγράμματα και retreats που διοργανώνει είναι ευρέως αναγνωρισμένα για το εμπνευσμένο τους στυλ, το οποίο εξισορροπεί τις ολιστικές διδασκαλίες της Yoga και της Ayurveda με τα πρακτικά ζητήματα της μοντέρνας καθημερινότητας.

Ο Κωνσταντίνος ζει και διδάσκει στην Αθήνα. Ταξιδεύει όμως αδιάκοπα και διδάσκει διεθνώς, εμπνέοντας τους ανθρώπους να ζουν τις ζωές τους στο μέγιστο, εξερευνώντας και μαθαίνοντας την τέχνη, την επιστήμη και το παιχνίδι της Yoga. Οι τάξεις του ενθαρρύνουν τους μαθητές όλων των επιπέδων να δουλέψουν βαθιά, οδηγώντας τους σε μια βαθύτερη σύνδεση με τον Νου και το Σώμα τους.