Autumn Yoga and Detox Retreat

Yoga & Detox Retreat with Konstantinos Charantiniotis When: 1 Nov 2013 - 15:00
Where: Candili Estate, Evia


Σας προσκαλούμε στο Φθινοπωρινό μας Yoga & Detox Retreat στο Κτήμα Κανδήλι στην Β. Εύβοια με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη.

Το φθινόπωρο φέρνει αλλαγές και μεταβολές καθώς η φύση και η εποχή αλλάζει ηρεμώντας μετά την “φωτιά” του καλοκαιριού και στρέφοντας  τις ενέργειες προς τα “μέσα”.

Είναι η κατάλληλη εποχή χαμηλώνοντας τους ρυθμούς μας, να ξεφορτωθούμε τοξίνες από το σώμα και τον νου, καλλιεργώντας την δύναμη της εσωτερικής παρατήρησης και σταθερότητας. Είναι η ιδανική περίοδος για φυσική, συναισθηματική και πνευματική μετάβαση, απελευθερώνοντας σώμα και νου και αφήνοντας πίσω όλα αυτά που πια δεν μας υπηρετούν.

Το εποχιακό μας detox retreat θα σας παρέχει υποστήριξη και θα σας προσφέρει την γνώση που χρειάζεται για να κάνετε την μετάβαση αυτήν ώστε να κάνετε θετικές και υγιεινές αλλαγές στην διατροφή σας, τον τρόπο σκέψης, αλλά και στην ζωή σας γενικότερα.

Η καθημερινή ένταση, οι ρυθμοί της πόλης, οι διατροφικές μας συνήθειες, ή έλλειψη καθαρού οξυγόνου, ο περιορισμένος χρόνος που διαθέτουμε για τον εαυτό μας μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας είναι παράγοντες που δημιουργούν στρες, επιβαρύνουν το σώμα, το νου αλλά και τη διάθεσή μας.

Αποφορτίστε τον εαυτό σας και αποτοξινώστε το σώμα και τη σκέψη σας. Επαναφορτίστε το σύστημά σας με ενέργεια και συνδεθείτε με τη δύναμή σας για να υποδεχθείτε έναν πιο δημιουργικό χειμώνα.

Asanas, pranayama, meditation, αποτοξινωτική διατροφή, vegetarian γεύματα από τον Κωνσταντίνο, με πολύ καλή παρέα και θετική διάθεση σε μια υπέροχη τοποθεσία !

Προσφέρετε στον εαυτό σας αυτή την μοναδική εμπειρία.

Autumn Yoga and Detox Retreat

Φθινοπωρινή Αποτοξίνωση

Εάν με ακολουθείτε σε αυτά που οργανώνω τα τελευταία χρόνια, γνωρίζετε ήδη ότι οργανώνω προγράμματα εποχιακής αποτοξίνωσης κάθε αλλαγή εποχής, Άνοιξη και Φθινόπωρο.

Το φθινόπωρο είναι η περίοδος του χρόνου, που από την  φύση της είναι εποχή αλλαγών και προετοιμασίας. Είναι περίοδος μετάβασης και αναδιοργάνωσης. Είναι η κατάλληλη εποχή για σωματική και νοητική αποτοξίνωση, χαμηλώνοντας τους ρυθμούς μας μετά την φωτιά του καλοκαιριού για να υποδεχτούμε “καθαροί” και ήρεμοι τον βαρύ καιρό του χειμώνα.

Αυτό το πρόγραμμα έχει σκοπό να σας εμπνεύσει να κάνετε μια προσωρινή ή μόνιμη αλλαγή στις καθημερινές συνήθειες που δεν υπηρετούν την καλή υγεία του οργανισμού σας, σώμα και πνεύμα. Θα σας ενθαρρύνει και θα σας υποστηρίξει στην προσπάθειά σας επίσης για να απαλείψετε η να μειώσετε ουσίες και συστατικά που είναι παράγοντες τοξίνωσης όπως, η κατεργασμένη ζάχαρη, φρουκτόζη και γλυκόζη καλαμποκιού, γαλακτοκομικά προϊόντα, άσπρα άλευρα, αλκοόλ, καφεΐνη, νικοτίνη, και χημικά επεξεργασμένα τρόφιμα.

Η εμπειρία των 10 χρόνων που ασχολούμαι με αυτά τα προγράμματα, μου έχει δείξει ότι συχνά, αυτό είναι το πρώτο βήμα για να αισθανθεί κάποιος καλυτέρα.  Είναι ένας τροπος για να απαλλαγεί από την συναισθηματική σύνδεση ή την εξάρτηση από ουσίες που με ξεκάθαρο τρόπο και σε βάθος χρόνου μειώνουν την ζωτική μας ενέργεια και καλή υγεία.

Σας προτείνω και ενθαρρύνω να ακολουθήσατε την Φθινοπωρινή αποτοξίνωση για να προετοιμάσετε τον οργανισμό σας για τον Χειμώνα, να αποτοξινώσετε τα ζωτικά σας όργανα κα να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες για κρυολογήματα και ιώσεις. Ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης για το σώμα σας μαζί με μια αποτοξίνωση για τον νου σας θα ενισχύσει τις αντοχές σας, κάνοντας σας πιο δυνατούς, ισορροπημένους και υγιείς καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Testimonials from friends & participants

Κωνσταντίνε, πέρασα υπέροχα το Σαββατοκύριακο, σε ευχαριστώ πολύ. ‘Όλα ήταν τέλεια, η γιόγκα, το περπάτημα, το μέρος και το φαγητό.

Χάρηκα που απέκτησα πιο πολύ την αίσθηση της κοινότητας – για μένα είναι το πιο σημαντικό.

Γυρνώντας, αυτές τις μέρες αυτό που βιώνω πάνω απ’ όλα είναι χώρος, space. Mες τον νου, το σώμα, το περιβάλλον, τις σχέσεις.

Και χαρά,  joy, του τύπου α τι ωραία που ξύπνησα, σαν να επέστρεψα σπίτι μου και το σπίτι μου να είναι ένα μέρος με πολλά ανοιχτά παράθυρα, χώρο, δύναμη, τρυφερότητα, αποδοχή, περιέργεια, αυτοπεποίθηση, επαφή και όρεξη.

Να είσαι καλά,

-Μαριάννα Παπαγεωργίου

———————————-

“Είναι πολύ όμορφο πράγμα να σε φροντίζουν! Στο σώμα, και στην ψυχή, και στο νού.

Έχω πάει δύο φορές σε retreat μέχρι τώρα και αυτή είναι η αίσθηση με την οποία γυρίζω πίσω κάθε φορά.

Πέρα από τη χαρά, την ξεκούραση και τη ζωντάνια που νιώθω όταν επιστρέφω, εκείνο που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η αγάπη και η φροντίδα με την οποία φτιάχνεται το πρόγραμμα, έτσι ώστε καμία στιγμή να μην πηγαίνει χαμένη, ούτε την ώρα της άσκησης, της βόλτας ή του φαγητού, μα ούτε και την ώρα της σιωπής.

Είναι όμορφο να σου θυμίζουν πως είναι να φροντίζεις τον εαυτό σου, και είναι εθιστικό. Από την πρώτη φορά υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ. Έτσι, για να παίρνω ρυθμό.”

– Δήμητρα Παπακωνσταντίνου

—————————————

Για μένα, αυτή η Ανοιξιάτικη ρουτίνα που εφάρμοσα τον προηγούμενο μήνα νιώθω να με έφερε λιγάκι πιο κοντά στον εσωτερικό μου εαυτό..

Ήτανε ένα ακόμη μικρό βηματάκι προς την συνειδητοποίηση ότι η γιόγκα είναι κάτι πολύ περισσότερο από τεχνική, ένας τρόπος ζωής που σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ όμορφα!

Τώρα το γιατί μετά μας είναι πολύ εύκολο να γυρίζουμε πίσω στις παλιές συνήθειες, ενώ ξέρουμε ότι στο βάθος δε μας κάνουν καλό, δεν ξέρω..

Τουλάχιστον έχουμε κάτι να πιαστούμε όταν το παρακάνουμε…

Σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα ωραία που μοιράζεσαι μαζί μας!

Με αγάπη,

-Ελένη Τόλια

Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι, επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, για την συμμετοχή χρειάζεται να κάνετε κράτηση της θέσης σας εγκαίρως

Συμμετοχή :240€ συν Φ.Π.Α 23 %

Στην συμμετοχή περιλαμβάνεται διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο 2 βράδια, φαγητό και όλα τα μαθήματα του Σαββατοκύριακου.

Όροι πληρωμής:

Κρατήσεις Θέσεων γίνονται μόνο μετά την πληρωμή σας.  Η κράτηση μπόρει να γίνει με την καταβόλη του 50% του ποσού.

Η πλήρης εξόφληση χρειάζεται να γίνει μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

Σε περίπτωση ακύρωσης του Retreat από υπαιτιότητα του Studio παρέχεται πλήρης επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση ακύρωση της συμμετοχής σας μέχρι και ένα μήνα πριν την διεξαγωγή του retreat πλήρης επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, σας επιστρέφεται μέρος του ποσού και προβλέπονται ακυρωτικά για την κράτηση στο ξενοδοχείο και διαχειριστικά κόστη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bhavanayoga.com,

Τ: 210-3238133

Registration Form

In order to Register, please fill in all the fields in this application. Once the application is received we will contact you in return to inform you about the payment procedure that needs to be followed. Note that Registration is valid and complete οnly after the down payment is received.
  • Personal Information

    All information is strictly confidential and will be used only by Bhavana Yoga Center.
  • Requests, Health Concerns, etc
  • Almost done!

    Please note that sending E-mail is our way of contacting you for issues that concern changes in our weekly class program, new classes openings, workshops, seminars and upcoming retreats. Your address neither will be sold nor used for any other reason.