Θέμα Απριλίου-Εξαγνισμός

Καλό μήνα σε όλους!

Ο εξαγνισμός ή καθαρισμός είναι σημαντική και κεντρική ιδέα στην φιλοσοφία και πρακτική της Yoga. Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να βιώσει κάποιος ελαφρότητα στο σώμα αλλά και καθαρότητα στη σκέψη και το νου.

Καθημερινά λαμβάνουμε πάρα πολλές πληροφορίες που φορτώνουν και κουράζουν τον νου μας. Η καθιστική ζωή, η επεξεργασμένες τροφές η φτωχή διατροφή ή το “συναισθηματικό φαγητό” λόγω της κούρασης εξαντλούν το σώμα.

Είναι η στιγμή να σκεφτείτε σοβαρά και πάνω από όλα να κάνετε πράξη τον τρόπο που θα ισορροπήσετε τον οργανισμό σας για να είστε στην καλύτερη δυνατή φυσική και νοητική κατάσταση.

Ο Απρίλιος λοιπόν είναι αφιερωμένος στον καθαρισμό του σώματος και του νου. Είναι η κατάλληλη στιγμή καθώς έχουμε μπει στην περίοδο της Άνοιξης. και γι’ αυτό προτείνουμε σε όλους να ακολουθήσετε την εποχιακή αποτοξίνωση.

Εμείς στο Βhāvanā Yoga μέσα από τις τάξεις μας, που είναι αφιερωμένες στην αποτοξίνωση, θα σας βοηθήσουμε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδικασία με επιτυχία. Θα σας υποστηρίξουμε και εμπνεύσουμε για να να κάνετε αυτό τον “εξαγνισμό” δουλεύοντας με το φυσικό και το ενεργειακό σας σώμα.

Αφήστε πίσω τον Χειμώνα και … ανοίξτε στην Άνοιξη!

Namastè

Bhāvanā Yoga FamilyBhavana Yoga April

,

Comments are closed.