Θέμα Ιανουαρίου – Αφύπνιση

Αφύπνιση Για ένα Νέο, Υπέροχο Εαυτό – Awakening  

Η νέα χρονιά έφτασε. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή μας που λέγεται 2017. Το καταπληκτικό είναι ότι είναι κενό, άγραφο, ένας παρθένος χώρος απείρου δυναμικού.

Πώς σκοπεύετε να γράψετε αυτό το κεφάλαιo; Πώς θα θέλατε να είναι; Τι να περιέχει? Πως φαντάζεστε τον εαυτό σας?

Η πραγματική αφύπνιση προκύπτει όταν έχουμε κάθε στιγμή, πλήρη επίγνωση της κατάστασή μας. Αναγνωρίζοντας το που βρισκόμαστε είναι η έναρξη για να κινηθούμε στην κατεύθυνση που θέλουμε.

Κάντε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σας: Για ποιον λόγο είμαι εδώ; Τι επιθυμώ να βιώσω; Πώς θέλω να είναι η προσωπική μου ζωή; Σε τι σώμα θέλω να ”κατοικώ”; Πώς μπορώ να είμαι ένα σπουδαίο ζωντανό παράδειγμα προς όλους, ένας άνθρωπος που ζει με ευγνωμοσύνη στην καρδία, ανοιχτό νου και ρευστότητα στο σώμα;

Η νέα χρονιά ξεκινά και θέτουμε το παρακάτω ερώτημα προς τους εαυτούς μας, όλη την γλυκιά κοινότητα του Bhāvanā και της Yoga στην Αθήνα γενικότερα. Πώς μπορούμε να εξελιχθούμε έτσι ώστε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας;

Δημιουργήστε ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας αφυπνίζοντας σώμα & νου! Ελάτε κοντά μας να θέσουμε στόχους μέσα από την πρακτική μας και ας ξεκινήσουμε να δημιουργούμε ένα Νέο, υπέροχο εαυτό!

Είμαστε αφoσιωμένοι στην εξέλιξη και στην υποστήριξη όλων.

Namastè

 

Bhāvanā Yoga Family

Comments are closed.