Θέμα Σεπτεμβρίου – Δομή

Αγαπημένοι μας φίλοι,

Καλό μήνα σε όλους! Είμαστε πια στο Σεπτέμβριο και ξεκινάει μια νέα εποχή. Επιστρέφοντας στις ασχολίες μας ή ξεκινώντας νέα σχέδια είναι μια περίοδος για πλάνα, οργάνωση και προγραμματισμό σε πολλά επίπεδα για τους περισσότερους από εμάς. Σε αυτήν την διαδικασία, η κατάλληλη δομή είναι αναγκαία.

Η δομή είναι μια ουσιώδης διαδικασία όπου και αν κοιτάξουμε στην φύση. Στην περίπτωση μας είναι η θεμελιώδης αρχή που δημιουργεί τη βαθύτερη σύνδεση ψυχής, νου και σώματος. Χρησιμοποιώντας την ιδέα της ‘δομής’ ως αφετηρία, μπορούμε να ανακαλύψουμε τι χρειάζεται να δουλέψουμε ώστε να έχουμε μια καλύτερη βάση και να βιώσουμε την ολοκλήρωση του εαυτού μας σε όλα τα επίπεδα. Μαθαίνοντας τρόπους στο πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον ευφυή μηχανισμό του σώματός σας, θα μπορέσετε να οδηγήσετε την ψυχή σας σε μέρη γαλήνης και ευημερίας.

Καθώς επιστρέφουμε στην πρακτική μας, ας ξεκινήσουμε από τα θεμέλια. Ας ξεκινήσουμε από την δημιουργία της κατάλληλης δομής. Ίσως να είναι μια καινούργια δομή που θα εξελίξει την πρακτική μας σε ένα καινούργιο επίπεδο.

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι αυτόν τον μήνα οι πρακτικές που θα σας προσφέρουμε θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια νέα, καλύτερη δομή σε όλες τις πτυχές της ζωής σας!

Είμαστε πάντα κοντά και σας υποστηρίζουμε μέσα από τις τάξεις και τα events μας!

Bhāvanā Yoga Family

Namastè

Comments are closed.