ΘΕΜΑ ΜΑΡΤΙΟΥ: “KRIYA SHAKTI” – H ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Έχοντας δουλέψει τους προηγούμενους δυο μήνες με την Iccha Shakti (Θέληση) και την Jnana Shakti (Γνώση), o Μάρτιος είναι ένα κάλεσμα να δουλέψουμε με την ενέργεια της Δράσης, “Kriyā Shakti”.

Kriyā στα Σανσκριτικά σημαίνει η δράση ή η πράξη όπου εκδηλώνεται στον φυσικό κόσμο, η πρόθεση μας ή η επιθυμία μας. Επίσης, μια μετάφραση είναι η “υλοποίηση μέσω εξαγνισμού/καθαρισμού”.

Ουσιαστικά είναι η στιγμή όπου χρησιμοποιούμε τη δύναμη της σκέψης για να υλοποιήσουμε πράγματα στο φυσικό επίπεδο. Είμαστε το συνολικό άθροισμα των προηγούμενων αποφάσεων και ενεργειών μας, οι οποίες περιλαμβάνουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Εάν το αποτέλεσμα που αυτά έχουν φέρει δεν είναι το επιθυμητό είναι ώρα για άλλη “Δράση”!

Χρησιμοποιώντας την “Ενέργεια της Δράσης” επιδέξια, μπορείτε να δημιουργήσετε ενεργά τις σκέψεις και τα συναισθήματα που ευνοούν την ευημερία και την αφθονία στην ζωή.

Είναι ακριβώς η στιγμή όπου η Θέληση και η Γνώση υλοποιούνται δίνοντας τη δυνατότητα να επιδιώξει κάποιος την ανάπτυξη και την αλλαγή και να βρει έτσι τον σκοπό και την εκπλήρωση στην καθημερινή ζωή.

Τελικά η Kriyā Shakti είναι το θεμέλιο για μια ζωή με νόημα και το καύσιμο που τροφοδοτεί την πνευματική ανάπτυξη και την αφύπνιση της συνείδησης.

Θα σας εμπνεύσουμε, θα σας παροτρύνουμε και θα σας υποστηρίξουμε μέσα από τις τάξεις μας, να βρείτε τον δικό σας τρόπο ώστε να κάνετε τα πράγματα καλύτερα.

Ώρα για Δράση λοιπόν. Σας περιμένουμε!

Bhāvanā Yoga Family

Namastè

Comments are closed.