Υγιεινά snacks για πριν ή μετά την πρακτική σας

Ετοιμάζεσαι να πας γυμναστήριο μετά από μία απαιτητική ημέρα στην δουλειά ή μόλις τελείωσες μία δυναμική πρακτική όπου έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου και τώρα αισθάνεσαι ότι σου λείπει η απαιτούμενη ενέργεια…

Σκέφτεσαι ότι στο σπίτι σε περιμένει ένα πολύ ωραίο γεύμα, αλλά ο χρόνος μέχρι να φτάσεις είναι αρκετός, και αντί να περιμένεις ενδίδεις σε έναν γευστικό αλλά όχι και τόσο υγιεινό πειρασμό.

Ένα γλυκό, μία τυρόπιτα, ή ένας χυμό του εμπορίου με περίσσια ζάχαρης είναι πολλές φορές η εύκολη επιλογή που όμως πάντα  μετά μετανιώνεις.. … μην ανησυχείς έχει συμβεί σε όλους μας!

Μπορείς να αποφύγεις τους πειρασμούς και τα τρόφιμα που είναι γεμάτα ζάχαρη ή υδατάνθρακες, και που μπορούν να σε κάνουν αισθάνεσαι φούσκωμα αφού τα έχεις καταναλώσει, έχοντας στην τσάντα του γυμναστηρίου σου τα ακόλουθα εύκολα και υγιεινά snacks που θα σε γεμίσουν ενέργεια:

  • Ένα μικρό σακουλάκι με ανάμικτα αποξηραμένα φρούτα χωρίς όμως ζάχαρη!
  • Ένα φρέσκο φρούτο εποχής που μεταφέρεται εύκολα, μπανάνα, μήλο, αχλάδι, ροδάκινο κ.α
  • Ένα μικρό σακουλάκι με super foods ή  ανάλατους ξηρούς καρπούς, όπως αμύγδαλα, καρύδια, ηλιόσπορο, φυστίκια κ.α. (Προσοχή χρειάζεται στην ποσότητα, καθώς αν και πολύ υγιεινά έχουν αρκετές θερμίδες)
  • Μία μπάρα με αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη.

See you in class!!

Bhavana Yoga

, , , , , , , , ,

Comments are closed.